Zobacz temat
Kilka bledow ...
|
|
freeez |
Dodany dnia 06.09.2006 08:07:50
|
Przedszkolak Postów: 6 Data rejestracji: 06.09.2006 08:00 |
witam zainstalowalem php-fusion v6.01.4 na serwerze prophp.org i pojawilo sie kilka bledow : 1.Jak chce wejsc do Panelu Administracyjnego (Zalogowany jako Admin) to przenosi mnie na news.php 2.Jak klikam na rejstracje to nie generuje sie obrazek "kod aktywacyjny" 3.Jak wejsc do bazy danych na prophp.org tam nie ma cpanel?? I jeszcze jedno nie odpowiadajcie w jezyku magistra tylko zebym cos mogl zrozumiec |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 06.01.2025 04:18:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 06.09.2006 08:16:55
|
Postów: 19885 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
freeez napisał/a: witam zainstalowalem php-fusion v6.01.4 na serwerze prophp.org i pojawilo sie kilka bledow : 1.Jak chce wejsc do Panelu Administracyjnego (Zalogowany jako Admin) to przenosi mnie na news.php 2.Jak klikam na rejstracje to nie generuje sie obrazek "kod aktywacyjny" 3.Jak wejsc do bazy danych na http://prophp.org tam nie ma cpanel?? I jeszcze jedno nie odpowiadajcie w jezyku magistra tylko zebym cos mogl zrozumiec Przede wszystkim przenosze, bo nie ten dzial. 1. Korzystaj z oryginalnego i dla tej wersji (jest w standardzie) panelu usera. 2. Po wykonaniu nr 1, wejdz do PA i zmien w ustawieniach rejestracji (Metoda wyświetlania kodu z obraz na tekst. 3. Nie pytaj nas, tylko administracje tego hostingu. Jestem pewny, ze stosowne informacje zawarli w mailu lub na stronie, wiec nie len sie, tylko poszukaj. Edytowane przez Pieka dnia 06.09.2006 08:18:57 Jestem jaki jestem
|
|
|
freeez |
Dodany dnia 06.09.2006 08:36:22
|
Jeszcze jedno pytanko po rejstracji wyskoczyk komunikat ze dostane list aktywacyjny. Czekam i czekam i jakos nie przychodzi . Od was dto byl w pare sekund a tu wieki i nic. Co to moze byc?? |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 06.09.2006 08:54:47
|
freeez napisał/a: Jeszcze jedno pytanko po rejstracji wyskoczyk komunikat ze dostane list aktywacyjny. Czekam i czekam i jakos nie przychodzi . Od was dto byl w pare sekund a tu wieki i nic. Co to moze byc?? Glupio tak uczyc Was kultury na forum poswieconym calkiem innym rzeczom, ale... Nie uwazasz, ze dziekuje byloby calkiem na miejscu? Dopiero pozniej pytac o inne rzeczy.. Mnie tego w domu nauczyli. Ciebie nie? Po rejestracji gdzie? Na prophp, czy na Twojej stronie? Edytowane przez Pieka dnia 06.09.2006 13:25:02 Jestem jaki jestem
|
|
|
freeez |
Dodany dnia 06.09.2006 13:16:09
|
Pieka napisał/a: Glupio tak uczyc Was kultury na forum poswieconym calkiem innym rzeczom, ale... Nie uwazasz, ze dziekuje byloby calkiem na miejscu? Dopiero pozniej pytac o inne rzeczy.. Mnie tego w domu nauczyli. Ciebie nie? A stalo by sie cos Milordzie jak bym na koncu napisal dziekuje za wszystko?? Dobra przejdzmy do rzeczy : klikam na rejstracje na mojej stronie Php-fusion i tam trzeba podac swoj email na ktory zostanie wyslany list z aktywacja konta. No i czekam juz pare godzin i nic ( E-mail jest dobrze wpisany ) testowalem to na onet.pl i na email.cz i tu i tam nic Edytowane przez Pieka dnia 06.09.2006 13:25:20 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 06.09.2006 13:32:28
|
freeez napisał/a: Pieka napisał/a: Glupio tak uczyc Was kultury na forum poswieconym calkiem innym rzeczom, ale... Nie uwazasz, ze dziekuje byloby calkiem na miejscu? Dopiero pozniej pytac o inne rzeczy.. Mnie tego w domu nauczyli. Ciebie nie? A stalo by sie cos Milordzie jak bym na koncu napisal dziekuje za wszystko?? Dobra przejdzmy do rzeczy : klikam na rejstracje na mojej stronie Php-fusion i tam trzeba podac swoj email na ktory zostanie wyslany list z aktywacja konta. No i czekam juz pare godzin i nic ( E-mail jest dobrze wpisany ) testowalem to na onet.pl i na email.cz i tu i tam nic Po pierwsze, pytajac w jednym temacie o kilka rzeczy lamiesz zasady forum. Po drugie, zamiast zwyczajnie podziekowac jestes co najmniej cyniczny. Po trzecie, zwyczajem w internecie jest szukanie, a nie pytanie. Po czwarte, sprawa wysylania maili jest problemem serwera, nie PHP-Fusion. Po piate, zarejestrowalem sie na tym hostingu i do tej pory nie mam maila, a FTP'a mi nie aktywowali (phpMyAdmin dziala, strona takze) - Czyli maja jakies problemy techniczne. I po ostatnie, juz nie numerowane temat zamykam, a kolege prosze o przeszukiwanie forum, a nie pytanie o wszystko. Amen. Edytowane przez Pieka dnia 06.09.2006 22:23:01 Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |