ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zlece wykonanie strony
aston
Witam serdecznie, zlece wykonanie skory do strony o tematyce Aston Villi (klub pilkarski, pierwsza liga angielska) , jesli chodzi o kase mysle ze na poczatek powiedzmy 50zl za skore i kilka modolow (tak to sie chyba nazywa) , potrzebuje takie ramki jak "nastepny mecz" ( w tej ramce herby klubow) , "poprzedni mecz" itd. Wynagrodzenie powiedzmy ze do negocjacji (zaleznie od stopnia zaawansowania graficznego strony i szaty graficznej). Screeny probne prosze wysylac na , pod tym meilem rowniez prosze sie konktatkowac w kazdej spraiwe dotyczacej projektu.

Prosze o udzileanie sie w temacie tylko i wylacznie osob zainteresowanych.

Pozdrawiam serdecznie.
Edytowane przez Pieka dnia 08.09.2006 13:08:27

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 06:20:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
proton
No nie wiem, 50zł to mało jak na samą skórke a ty jescze mówisz o wykonaniu nowych wtyczek... Zobaczymy, może ktoś skusi sie na tą oferte.

http://www.mortek.pl
SebaZ
tematy w dziale praca powinny być zamykane, bo komentarze dotyczące smiesznych ofert są bezlitosne a tutaj az sie cisnie kilka słów...
Ale ja sie powstrzymam napisze tylko: @aston weź sie człowieku puknij miedzy oczy i zastanów przed składaniem takich ofert. Za 150zł to moze ktos ci skórke zrobi... a ty jeszcze chcesz moduły... żenada
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

JazOOn
proton napisał/a:
No nie wiem, 50zł to mało jak na samą skórke a ty jescze mówisz o wykonaniu nowych wtyczek... Zobaczymy, może ktoś skusi sie na tą oferte.

może kolega Smile jednak podniesie stawkę Smile bo 50zł to troszke mało żeby marnować dzień przed kompem...

metaxy
coś co mnie zawsze dziwiło... choć jak patrze na niektórych ludzi to nic mnie już nie powinno dziwić Smile kompletny brak rozeznania ile co może kosztować... @aston to... delikatnie mówiąc żenująca propozycja...

http://blog.metaxy.eu/
aston
do kolegi od pukania sie cos tam :

Umiesz czytac Wink ? W poscie wyraznie bylo napisane iz cena jest do negocjacji , 50 zl to byla (jest) stawka minimalna, jesli ktos naprawde sie do tego przylozy zaoferuje mu jakas kwote z przedzialu 120-200 zl powiedzmy.

To tyle, czekam na odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie.

SebaZ
hehe, wjechac mu na ambicje od razu inaczej gada. A co do tego
50 zl to byla (jest) stawka minimalna
za tyle to mozna krate browara kupic Pfft
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

aston
i czego sie czlowiecze na darmo udzielasz Wink ? Ech, bez komentarza Wink

SebaZ
bo lubię, lubię wszystko komentowac niz patrzeć jak webmasterstwo upada przez klientów (prawdopodobnie dzieci nie zarabaiajace kasy jeszcze) takich jak Ty oraz przez wykonawców/zleceniobiorców (także prawdopodobnie dzieci) którzy wczoraj nauczyli się napisac hello world za pomoca echo() w php.
Edytowane przez SebaZ dnia 09.09.2006 09:10:54

aston
Posluchaj mnie czlowieku malej wiary ( ;] ) , idealisto zeby nie rzec (sam nie wierze w to co pisze,heh) napisalem w pierwsym posice otwierajacym temat zeby nie pisaly osoby takie jak ty, chce zeby odzywali sie tylko zainteresowani ludize i tym dziekuje ktorzty odezwali sie juz na priv, dzieci powiadasz ? A co soba reprezentujesz odszczekujac na moj kazdy post jak kilkuletni gowniarz ? Naprawde szkoda mi slow na rozmowe z Toba i cokolwiek napiszesz juz nie odpowiem bo jak to powiadaja, glupszym trzeba ustapic prawda ?

Pozdrawiam

metaxy
fiu fiu z tego co mi wiadomo, a znam SebaZ już ładną chwilę to do głupich gówniarzy nie należy... a że w/w ludzie robią ludziom takim jak my [nie mówie, że Bóg wie nie wiadomo jakich, ale takich, którzy siedzą w temacie ładnych parę lat] zajedwabiste dołki, na których idzie się połamać, bo gość zleca robotę i wybiera najtańszą ofertę... potem ten najtańszy odstawia chałturę... psuje renomę, a klient się zniechęca do tematu... w związku z powyższym nie zarabia nikt i na dodatek frustruje się zleceniodawca... czysta paranoja... nie zawsze/rzadko najtańsza oferta jest najlepsza...

http://blog.metaxy.eu/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl