Zobacz temat
Galeria bez bibliotek GD
|
|
Dzoker |
Dodany dnia 08.09.2006 14:37:15
|
Przedszkolak Postów: 32 Data rejestracji: 13.06.2005 03:26 |
Witam. Dzisiaj zaktualizowałem stronę do najnowszej wersji i zniknęły galerie. Zatem użyłem "Photo Convertera" ale jak wiadomo na serwerze, na którym nie ma bibliotek GD nie zadziała. Nie ma darmowego serwera z wymaganiami jakie bym chciał,a na płaty mnie nie stać - więc z tej często powtarzanej rady raczej nie skorzystam. Zresztą wszystkie galerie do tej pory robiłem ręcznie i ewentualnie zmiany wprowadzałem przez phpadmina (wszystko do zrobienia bez bibliotek GD) ale po wgraniu aktualizacji pogubiłem się w tym w jaki sposób są tworzone galerie oraz co i jak trzeba by było pozmieniać w bazie danych, żeby galerie z powrotem działały. Robienie ich od nowa też odpada, bo mają zbyt dużo komentarzy. Zatem gdyby ktoś pomógł i poradził w jaki sposób uporać się "ręcznie" ze zmianą struktur bazy galerii byłbym niezmiernie wdzięczny. (poprzednia wersja: 6.00.307) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 07.01.2025 16:58:42
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 08.09.2006 15:05:22
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
a localhost znasz? na nim odpal baze i uzyj konwertera i potem wgraj baze na serwer
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Dzoker |
Dodany dnia 08.09.2006 21:04:16
|
Przedszkolak Postów: 32 Data rejestracji: 13.06.2005 03:26 |
nie pomyślałem o tym. chciałem zakładać konto na innym serwerze i tam przekonwertować, ale zdecydowanie szybciej poszło na localhoście dzięki wielkie za pomysł |
|
Przejdź do forum: |