Witam ..
Mam problem bo nie umie zmodyfikowac sam ksiegi gosci .. sciagalem mnostwo plikow z internetu z gotowymi ksiegami ale nie stety nie moglem nic zrozumiec z tego .. mam swoja strone .. i jest na niej link do ksiegi gosci jak sie do niej wchodzi wybiera sie jedna z dwoch opcji albo dajesz przegladanie ksiegi albo dajesz opcje dopisz sie do ksiegi .. juz mam zrobiony gotowy caly formularz do wpisywania sie w ksiege gosci .. i wyglada ona tak ..
<table width="382" height="287" border="0" align="center"> <tr> <td width="115">Imiê </td> <td width="251"><form action="kczytaj.htm?action=semddata" method="post" name="autor" id="autor"> <input type="text" name="textfield"> </form></td> </tr> <tr> <td>E-mail</td> <td><form action="kczytaj.htm?action=semddata" method="post" name="mail" id="mail"> <input type="text" name="textfield2"> </form></td> </tr> <tr> <td>WWW</td> <td><form action="kczytaj.htm?action=semddata" method="post" name="www" id="www"> <input type="text" name="textfield3"> </form></td> </tr> <tr> <td>GG</td> <td><form name="form4" method="post" action="kczytaj.htm?action=semddata"> <input type="text" name="textfield4"></form></td> </tr> <tr> <td>Tresc</td> <td><form action="" method="post" name="tresc" id="tresc"> <textarea name="textarea" cols="40" rows="8"></textarea> </form></td> </tr> <tr> <td height="52"> </td> <td><form name="form6" method="post" action="kdziekuje.htm"> <input type="submit" name="Submit" value="Submit"> </form></td> </tr> </table>
teraz :: chchialbym zrobic tak ze po zatwierdzeniu tego wpisu wysietlila sie z strona z podziekowaniem za dokonany wpis .. i rownoczesnie aby wpis zostal umieszczony w ksiedze gosci .. strone s podziekowaniem mam juz zrobiona i na niej sa jeszcze dwa odnosniki do strony glownej .. i do przegladanie ksigi ..
pliki jakich uzywam to .. ::
ksiega.htm -==> w tym pliku znajduja sie odnosniki albo do przegladania albo do wpisywania sie do ksiegi
kdopisz.htm -==> plik ten zafiera formularz do wpisania swoich danych do ksiegi ..
kczytaj.htm -==> w tym pliku maja sie znajdowac wpisy w ksiedze gosci ..
kdziekuje.htm -==> plik z podziekowaniem za dokonany wpis..
Jesli ktos wie jak to zrobic i jest w stanie mi pomoc .. bardzo prosze o pomoc ..
Pozdrawiam serdecznie Paziu ..
strona jest umieszczona na serwerze freehost.pl
Co to ma wspolnego z PHP-Fusion? Przenosze/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 10.09.2006 23:38:04
|