Zobacz temat
Zlecę zainstalowanie wtyczek i modyfikacje....
|
|
sbuczkowski |
Dodany dnia 11.09.2006 20:04:36
|
Przedszkolak Postów: 12 Data rejestracji: 08.07.2006 11:16 |
A więc chodzi mi o zainstalowanie wtyczki z ogłoszeniami. Tak jak na tej stronie http://jelenia.pl...ifieds.php . No i oczywiście spolszczenie jej. Miała by ona stanowic uzupełnienie menu w pozycjach : Dodaj Ostatnio dodane Zarzadzaj ogłoszeniami Regulamin na stronie www.powiatsuski.c... jak to jest zrobione na stronie www.jelenia.pl . Kolejno chciałbym zmodyfikować menu górne. Chodzi mi o wstawienie przycisków podobnych do tych które sa na stronce jelenia.pl tzn. Katalog branżowy, gierki online itp. Chciałbym je wstawić zaraz pdo menu. Moze nawet w miejsce "Artykuły Download Forum Linki Kategorie Newsów". Oczywiscie wykonanie przycisków należało by do ciebie. Chyba ze nie masz zdolnosci do grafik to kogos znajde. Nastepnie chciałbym abyś zainstalował bądź napisał taką wtyczke, która działa w serwisie www.jelenia.pl na stronach: "Firmy i instytucje » Dodaj firmę Przeglądaj Ostatnio dodane Opis i pomoc Zmień dane firmy" W górnym menu. Jak zapewne zauważyłes mam podobne menu i chiałbym zeby u mnie wygladało to podobnie. Za pracę oczywiście zapłace. Zainteresowani niech zgłoszą sie : gg 7704676 bądż pw. Edytowane przez Pieka dnia 11.09.2006 20:50:26 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 07:12:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |