ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Trzecia (3) Galeria dla 6.01.xxx
JazOOn
Pragne poinformować że do Laboratorium dodałem Trzecią (3) Galerię dla PHP-Fusion w wersji 6.01.x.
Pliki dostępne są w Laboratorium w TYM dziale.

Narazie pliki przeznaczone są tylko do CZYSTEJ instalacji galerii, nie do aktualizacji z wersji 6.00.xxx .

Niebawem zamieszcze też pliki aktualizacyjne wraz z nowym, odpowiednio napisanym konwerterem dla Trzeciej (3) Galerii i zamieszcze w osobnej paczce o czym napewno poinformuje w tym temacie.

images4.fotosik.pl/126/353c20d1ed2e437cm.gif

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 02:01:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
roox
Swietnie ze robisz te kolejne galerie Jazoon no ale mam problem z 3 Galerią który opisałem tu
http://www.php-fu...post_41021
co ciekawe ten problem zupełnie nie miał miejsca przy instalacji 2 Galerii
i zupełnie nie wiem co jest grane
Edytowane przez roox dnia 27.09.2006 18:30:44

JazOOn
Pliki aktualizacyjne do 3-ciej Galerii (aktualizujace z v6.00 do v6.01 bez straty danych) wraz z odpowiednim konwerterem dostępne są w laboratorium modułów.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie wiem czy trzecia via JazOOn już rozwiązała ten problem-który polega na dostępie każda z galerii powinna mieć inne litery, jak do tej pory tego nie było-i nie można było zarządzać dostępem-oddzielnie w galeriach. Po za tym trzecia i dalej galeria już dawno istniała-widziałem ją u użytkownika któremu pomagałem i który przesłał ją do laba-ale jak widać ta jego-a po konsultacjach już w pełni zarządzalna nie wzbudziła zainteresowania.
Są nawet posty na forum w tej kwestii.

wlodekp.europa.pl
Pieka
Wlodku, JazOOn dodal do Lab aktualizacje 3 galerii, a nie galerie Grin
Ta, juz dawno tam jest.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Mówię o trzeciej galerii-a nawet piątej u użytkownika dla wersji 6.01.xx a nie 6.00.
A błędami zarządzania są objęte wszystkie bez innych liter dostępu każdej w PA nie można przydzielać odzielnie dostępu różnym administratorom-co ma znaczenie przy dużej ilości-fotki sportowe i każdą opiekuje-zawiaduje inny admin.

wlodekp.europa.pl
Pieka
wlodekp napisał/a:
Mówię o trzeciej galerii-a nawet piątej u użytkownika dla wersji 6.01.xx a nie 6.00.
A błędami zarządzania są objęte wszystkie bez innych liter dostępu każdej w PA nie można przydzielać odzielnie dostępu różnym administratorom-co ma znaczenie przy dużej ilości-fotki sportowe i każdą opiekuje-zawiaduje inny admin.

A ja mowie o tym, ze to jest aktualizacja, a nie jak pisales wyzej nowa galeria.
Co do uprawnien, to jaki problem zamienic literki w plikach, a nastepnie dodac takie uprawnienia przez phpMyAdmina?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Dobra nie będziemy się spierać-chciałem powiedzieć tylko, że już instalki tych galerii powinny to posiadać-bo to nie jest problem dla nas-ale będzie nasz później na forum.

wlodekp.europa.pl
Pieka
wlodekp napisał/a:
Dobra nie będziemy się spierać-chciałem powiedzieć tylko, że już instalki tych galerii powinny to posiadać-bo to nie jest problem dla nas-ale będzie nasz później na forum.

Wiem i dlatego trzeba deptac po pietach JazOOn'owi, zeby pilnowal tego typu rzeczy.
Niby drobiazg, ale potrafi dac w d.... Szczegolnie na forum Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
tak ale zważ że Dodatkowa galerie wpierw napisał zszywak.I u niego również były 1 literki do zarządzania wszystkimi Galeriami.

Pieka
JazOOn napisał/a:
tak ale zważ że Dodatkowa galerie wpierw napisał zszywak.I u niego również były 1 literki do zarządzania wszystkimi Galeriami.

Oczywiscie, ale Ty zajmujesz sie tym juz duzo, duzo dluzej od wymienionego, wiec mysle, ze najwyzszy czas poprawic ten blad, zamiast kontynuowac z nim Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
jednak jest to AKTUALIZACJA starej galeri czyli wszystko musi pozostać tak jak było by userzy mogli kontynuować starą galerie. tam nie było osobnych literek do zarządzania wszystkimi galeriami i gdybym je w aktualizacji zrobił pokomplikowało by to sprawe-np. admini (nie mowie o SA) nie mieli by dostepu do nowej galerii po aktualizacji mimo iz na starej mieli. Chce po prostu zachować wszelkie ustawienia i informacje ze starej galerii

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl