ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
logowanie w logo
adonis
szukałem i jakos nic nie znalazłem,jak to zrobic aby logowanie było na górze np tam gdzie jest moje logo,wiem ze to sie robi w theme php. i chyba zawartosc pliku user_info_panel.php prezeniesc do niego?prosze o wskazówki.Sad

http://progwebsat.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 09.01.2025 08:14:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
spinax
Dokladnie tylko ze nie wszytko jak leci w user_info_panel.php tylko rzeczywisty kod ktora za to odpowiada np juz bez openside(bo po co on tam nam). wzucic gdzies do render_header w theme.php tam gdzie uwazasz za sluzne i estetyczne.

I mala rade pewnie wzucic chcesz do tabeli to przed kodem logowania(juz po wklejeniu do theme.php przyjmuje ze gdzies w tabeli gdzie jest otwarte echo) zamknij echo i na koncu tego kodu otworz echo od nowa. Gdyz wszytkie znaki html musza znajdowac sie w echo" ";

troche zakrecilem ale sadze ze sie polapiesz o co mi biega

http://bateam.info
as
Niniejszym oświadczam, że jesteś leniem patentowym, zadajesz dużo głupich i naiwnych w swojej formie pytań na naszym Forum, powołując się na rzekomą niewiedzę w dziedzinie PHP lub niemożność wyszukania czegoś tam w Szukajce, co ma usprawiedliwiać Twoje patentowe lenistwo. Już od dłuższego czasu przyglądam się Twoim poczynaniom i muszę stwierdzić, że i tak dziwne jest to, iż udało Ci się napisać 86 postów bez bana dożywotniego. Złamałeś do tej pory wszystkie przepisy, które rządzą tym Forum i jak narazie uchodziło Ci to na sucho. Twój czas na tym Forum się jednak kończy wprost proporcjonalnie do utraty przez moją osobę cierpliwości i pobłażania takim jak Twoje zachowaniom...

TO i TO... i zastanów się zanim napiszesz swój następny naiwnie brzmiący post lub założysz swój leniem podszyty temat...
as

Next_Level
weź inny them (design) znajdź w nim kod odpowiadający za wyszukiwanie, chyba nie jest to tak ciężko zauważyć, a następnie wklej go w odpowiednie miejsce na swojej stronie. Ewentualnie wprowadź kilka poprawek. Dojdź do tego samemu, a później w końcu kod nie stanie się dla Ciebie taki "wrogi". Jeśli będziesz się cały czas pytać o to, żeby ktoś Ci gotowy skrypt/kod "podstawił pod nos" to proszę bardzo, ale wątpię, żeby za każdym razem ktoś Ci go dawał. Zacznij myśleć pozytywnie i dojdź do czegoś w końcu SAM, a będziesz miał z tego większą satysfakcję. Tyle ode mnie.

Pozdrawiam
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy związane ze zleceniami lub pytania proszę kierować na adres:

www.nldesign.pl
adonis
as co ty taki ciągle mądry jestes?,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy,forum jest aby pomagac,szkoda wam miejsca w bazie danych na posty,poczytaj swoje wypowiedzi.kazdego odsyłasz do szukajki,to jest twoja pomoc?,moze bedziesz odsyłał do google?.spinax dzieki,wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwałem
Edytowane przez adonis dnia 07.10.2006 12:01:06

http://progwebsat.info
Pieka
adonis napisał/a:
as co ty taki ciągle mądry jestes?,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy,forum jest aby pomagac,szkoda wam miejsca w bazie danych na posty,poczytaj swoje wypowiedzi.kazdego odsyłasz do szukajki,to jest twoja pomoc?,moze bedziesz odsyłał do google?.spinax dzieki,wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwałem

Ja o tym nie wiem, drogi kolego.
Dziala wrecz wysmienicie, tylko Ty jestes leniwy!!!
Przyklad:
http://php-fusion...ad_id=6318

Jeszcze raz napiszesz, ze nie bylo, a znajde i to w dodatku np. przyklejone, to bedzie to ostatnie, co napiszesz na tym forum.
Edytowane przez Pieka dnia 07.10.2006 12:09:22
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy

1. Szukajka na supporcie jest troszke poprawiona niż w normalnym fusionie i działa bardzo dobrze.
2. Sam poszukiwałem tematu jak zrobić logowanie w logu i po wpisaniu w tejże "[cenzura]atej" wyszukiwarce frazy "panel logowania w logu" na drugim miejscu wyskakuje mi temat wymieniony już wcześniej przeż as'a i Pieke.

Poprostu brak słów patrząć na takich userów Sad
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl