Zobacz temat
logowanie w logo
|
|
adonis |
Dodany dnia 06.10.2006 21:16:19
|
Początkujący Postów: 179 Data rejestracji: 08.03.2006 23:45 ZBANOWANY: Dożywotnio Złamana licencja |
szukałem i jakos nic nie znalazłem,jak to zrobic aby logowanie było na górze np tam gdzie jest moje logo,wiem ze to sie robi w theme php. i chyba zawartosc pliku user_info_panel.php prezeniesc do niego?prosze o wskazówki. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 09.01.2025 08:14:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
spinax |
Dodany dnia 06.10.2006 21:39:12
|
Przedszkolak Postów: 80 Data rejestracji: 15.03.2005 18:01 |
Dokladnie tylko ze nie wszytko jak leci w user_info_panel.php tylko rzeczywisty kod ktora za to odpowiada np juz bez openside(bo po co on tam nam). wzucic gdzies do render_header w theme.php tam gdzie uwazasz za sluzne i estetyczne. I mala rade pewnie wzucic chcesz do tabeli to przed kodem logowania(juz po wklejeniu do theme.php przyjmuje ze gdzies w tabeli gdzie jest otwarte echo) zamknij echo i na koncu tego kodu otworz echo od nowa. Gdyz wszytkie znaki html musza znajdowac sie w echo" "; troche zakrecilem ale sadze ze sie polapiesz o co mi biega |
|
|
as |
Dodany dnia 06.10.2006 21:40:18
|
Zaawansowany Postów: 1509 Data rejestracji: 25.01.2005 21:55 |
Niniejszym oświadczam, że jesteś leniem patentowym, zadajesz dużo głupich i naiwnych w swojej formie pytań na naszym Forum, powołując się na rzekomą niewiedzę w dziedzinie PHP lub niemożność wyszukania czegoś tam w Szukajce, co ma usprawiedliwiać Twoje patentowe lenistwo. Już od dłuższego czasu przyglądam się Twoim poczynaniom i muszę stwierdzić, że i tak dziwne jest to, iż udało Ci się napisać 86 postów bez bana dożywotniego. Złamałeś do tej pory wszystkie przepisy, które rządzą tym Forum i jak narazie uchodziło Ci to na sucho. Twój czas na tym Forum się jednak kończy wprost proporcjonalnie do utraty przez moją osobę cierpliwości i pobłażania takim jak Twoje zachowaniom... TO i TO... i zastanów się zanim napiszesz swój następny naiwnie brzmiący post lub założysz swój leniem podszyty temat... as
|
|
|
Next_Level |
Dodany dnia 07.10.2006 00:35:55
|
Początkujący Postów: 151 Pomógł: 1 Data rejestracji: 22.12.2005 12:51 |
weź inny them (design) znajdź w nim kod odpowiadający za wyszukiwanie, chyba nie jest to tak ciężko zauważyć, a następnie wklej go w odpowiednie miejsce na swojej stronie. Ewentualnie wprowadź kilka poprawek. Dojdź do tego samemu, a później w końcu kod nie stanie się dla Ciebie taki "wrogi". Jeśli będziesz się cały czas pytać o to, żeby ktoś Ci gotowy skrypt/kod "podstawił pod nos" to proszę bardzo, ale wątpię, żeby za każdym razem ktoś Ci go dawał. Zacznij myśleć pozytywnie i dojdź do czegoś w końcu SAM, a będziesz miał z tego większą satysfakcję. Tyle ode mnie. Pozdrawiam Pozdrawiam, Next Level
Wszelkie sprawy związane ze zleceniami lub pytania proszę kierować na adres: |
|
|
adonis |
Dodany dnia 07.10.2006 12:00:34
|
Początkujący Postów: 179 Data rejestracji: 08.03.2006 23:45 ZBANOWANY: Dożywotnio Złamana licencja |
as co ty taki ciągle mądry jestes?,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy,forum jest aby pomagac,szkoda wam miejsca w bazie danych na posty,poczytaj swoje wypowiedzi.kazdego odsyłasz do szukajki,to jest twoja pomoc?,moze bedziesz odsyłał do google?.spinax dzieki,wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwałem
Edytowane przez adonis dnia 07.10.2006 12:01:06 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 07.10.2006 12:08:26
|
Postów: 19885 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
adonis napisał/a: as co ty taki ciągle mądry jestes?,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy,forum jest aby pomagac,szkoda wam miejsca w bazie danych na posty,poczytaj swoje wypowiedzi.kazdego odsyłasz do szukajki,to jest twoja pomoc?,moze bedziesz odsyłał do google?.spinax dzieki,wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwałem Ja o tym nie wiem, drogi kolego. Dziala wrecz wysmienicie, tylko Ty jestes leniwy!!! Przyklad: http://php-fusion...ad_id=6318 Jeszcze raz napiszesz, ze nie bylo, a znajde i to w dodatku np. przyklejone, to bedzie to ostatnie, co napiszesz na tym forum. Edytowane przez Pieka dnia 07.10.2006 12:09:22 Jestem jaki jestem
|
|
|
marpar |
Dodany dnia 07.10.2006 12:22:53
|
Bywalec Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02 |
,wszyscy wiemy ze szukajka w fusion dziala troche do dupy 1. Szukajka na supporcie jest troszke poprawiona niż w normalnym fusionie i działa bardzo dobrze. 2. Sam poszukiwałem tematu jak zrobić logowanie w logu i po wpisaniu w tejże "[cenzura]atej" wyszukiwarce frazy "panel logowania w logu" na drugim miejscu wyskakuje mi temat wymieniony już wcześniej przeż as'a i Pieke. Poprostu brak słów patrząć na takich userów |
|
Przejdź do forum: |