ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Thame do nowego portalu
ojdas
Szukam nietuzinkowego grafika Wink ktory wykona skorke pod PHP-F v6.01.6
Budzet 150 PLN ale jesli faktycznie propozycja z jego strony bedzie super fajna dam 200 PLN Smile Zalezy mi na dobrze wykonanej pracy aby faktycznie grafika-layout calego serwisu byl dobrze wykonany i identyfikowal sie z tematyka mojego serwisu.
Kontakt na PW - dobrze aby osoba, ktora chcialaby sie podjac pracy przedstawila swoje portfolio. Zakres tematyczny przedstawie po skontaktowaniu sie ze mna.
A wogole super byloby aby ten ktos przedstawil ze 2 propozycje jak widzi swoja wizje graficzna Wink

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 07:22:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
marpar
Myśle, że mało kto pierw wykona projekt a potem dostanie kase. Licz sie z tym ze bedziesz musiał dać jakąś zaliczke. Lub wyznaczyć jakąś kwote, którą grafik dostanie niezaleznie jak wykona prace - czyli za poświecony czas. Licz sie z tym ze cena thema bedzie raczej sie skłaniała ku 200zł niz 150.
pozdro!
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
metaxy
jeszcze byłoby całkiem fajnie jakbyś napisał o czym jest ten serwis... bo jak można przedstawić swoją wizję zgodną tematycznie z tematyką strony skoro nikt nie wie o czym traktuje Twoja strona...

http://blog.metaxy.eu/
JazOOn
marpar napisał/a:
Myśle, że mało kto pierw wykona projekt a potem dostanie kase. Licz sie z tym ze bedziesz musiał dać jakąś zaliczke. Lub wyznaczyć jakąś kwote, którą grafik dostanie niezaleznie jak wykona prace - czyli za poświecony czas. Licz sie z tym ze cena thema bedzie raczej sie skłaniała ku 200zł niz 150.
pozdro!

dokładnie Smile dlatego staranie dobierz grafika Smile bo zaliczke ktoś bierze niezależnie JAK wykona Smile prace Smile więc sprawdź dobrze kandydatów Smile

crasch
ojdas napisał/a:
Szukam nietuzinkowego grafika Wink ktory wykona skorke pod PHP-F v6.01.6
Budzet 150 PLN ale jesli faktycznie propozycja z jego strony bedzie super fajna dam 200 PLN Smile Zalezy mi na dobrze wykonanej pracy aby faktycznie grafika-layout calego serwisu byl dobrze wykonany i identyfikowal sie z tematyka mojego serwisu.
Kontakt na PW - dobrze aby osoba, ktora chcialaby sie podjac pracy przedstawila swoje portfolio. Zakres tematyczny przedstawie po skontaktowaniu sie ze mna.
A wogole super byloby aby ten ktos przedstawil ze 2 propozycje jak widzi swoja wizje graficzna Wink

Chodzi o sam design, wykonany np. w photoshopie czy o gotowy theme pod Fusiona? Smile

pozdrawiam
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

ojdas

Chodzi o sam design, wykonany np. w photoshopie czy o gotowy theme pod Fusiona? Smile
pozdrawiam

Chodzi o przygotowanie calego theme. Ponieważ zglaszaja sie osoby odrazu pisze, ze prosze przesylac portfolio swoich prac aby mozna bylo cokolwiek stwierdzic, ze ktos ma pojecie o robieniu grafiki Wink
Co do odp. o tematyke mysle, ze wczesniej bylo jasno napisane ze ta informacja bedzie po skontaktowaniu sie ze mna. Na koniec dodam, ze kontakt bedzie tylko z wybrana osoba, ktore zainteresuja mnie swoimi wczesniejszymi pracami.

JazOOn
ojdas napisał/a:
Na koniec dodam, ze kontakt bedzie tylko z wybrana osoba, ktore zainteresuja mnie swoimi wczesniejszymi pracami.

ale odpisuj wszystkim osobom wysylajacym portfolio Smile zeby nei czekali w nieskonczonosc Smile bo sie po miesiacu okaze ze juz ktos ci zrobil theme Smile a oni czekaja Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl