ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Problem z panelem...
KonrI
Mam problem z panelem "Buttony". Mianowicie nie umiem sobie poradzić w instalacji panelu (której nie umiem Frown). Mam prośbe, gdyby ktoś już zrobił ten temat ( a szukałem i nie znalazłem opisu instalacji ) to byłbym bardzo wdzięczny za to.

Wścibski Gość
Dodany dnia 09.01.2025 20:05:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Johny
Nie jestem pewny czy dobrze Cie zrozumialem ale chodzi Ci chyba o wgranie MOD'a "buttony" chyba ? PfftPfft Instalacje kazdego moda, wtyczki itp. masz dokladnie opisane w paczce z nimi (jak sciagniesz)
Edytowane przez Johny dnia 24.10.2006 18:49:29

www.dobre-filmy.pl
marpar
Jako iż widze, że to Twój pierwszy post to zachęce Cię do zapoznania się z PORADNIKIEM
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
KonrI
No więc tak. Przeczytałem poradnik od A do Z, ale nie znalazłem tam nic o panelu BUTTONY. No więc powiem jeszcze raz. Nie wiem jak i gdzie mam zainstalować ten panel ( lub wtyczkę ), ponieważ nie posiadam w folderze infusion takiej wtyczki. I proszę o ponowne przeczytanie tego posta, ponieważ nie umiem sobie z tym poradzić ( chodzi mi o to co tu na stronie jest w TOP-Fusion Sites ).Frown

as
W Labie dawno nie byłem, więc nie bardzo wiem co i jak, ale... ten MOD jest chyba w odpowiedniej sekcji LABORATRIUM. Pobierz i zastosuj się do instrukcji instalacji...
Nie ma się co rozpisywać, bo to jeden z najprostrzych MOD'ów jakie ja osobiście znam.
as

Pieka
KonrI napisał/a:
No więc tak. Przeczytałem poradnik od A do Z, ale nie znalazłem tam nic o panelu BUTTONY. No więc powiem jeszcze raz. Nie wiem jak i gdzie mam zainstalować ten panel ( lub wtyczkę ), ponieważ nie posiadam w folderze infusion takiej wtyczki. I proszę o ponowne przeczytanie tego posta, ponieważ nie umiem sobie z tym poradzić ( chodzi mi o to co tu na stronie jest w TOP-Fusion Sites ).Frown

TOP Fusion Sites, to osobny panel, ktory otrzymujemy jako "gotowiec" od administracji tejze listy.
Ty pytasz o panel buttonow, ktory znajduje sie w Laboratorium, jak juz napisal as.
Instalacja jest banalna i dodatkowo opisana w install.
Sciagasz, rozpakowujesz i katalog button_panel (czy podobnie brzmiacy - sprawdz) umieszczasz w katalogu infusions na swoim serwerze.
Instalujesz poprzez "Zarzadzanie wtyczkami Infusions", a nastepnie dodajesz ten panel w "Zarzadzaniu Blokami/Panelami", wczesniej wybierajac go z rozwijalnej listy.
Zapisujesz, wracasz do "Zarzadzania Blokami/Panelami" i wlaczasz go.

Wszystko jest opisane w paczce tej wtyczki!
Button Panel v1.00
PHP-Fusion v6.00
author: cmike
web: www.phpfusion-mod...
-------------------------------------------
Released under the terms and conditions of
the GNU General Public License (Version 2)
-------------------------------------------

Opis
--------
- Komercyjne zarzadzanie buttonami (lub niekomercyjne).
- W pelni zarzadzany oraz konfigurowalny.
- Mozliwosc sprawdzania ilosci klikniec przez klienta po podaniu loginu i hasla.

Instalacja Wtyczki
------------------
1. Umiesc katalog infusiona w odpowiednim katalogu na serwerze.
2. Przejdz do Zarzadzania Wtyczkami Infusions i po wybraniu z listy zainstaluj 'button_panel'.

Instalacja Panela
------------------
1. Przejdz do Zarzadzania Panelami, dodaj nowy, a nastepnie wybierz z listy 'button_panel'
2. Nazwij, zapisz, a nastepnie wlacz go.

NOTES
-----
- Adres strony nalezy podac w pelnym brzmieniu .
- Jesli chcesz uzyc panela w celach komercyjnych, to przypisz danemu buttonowi login oraz haslo, a w nawigacji umiesc link do pliku /infusions/button_panel/button_client.php'
---------------------------
Tlumaczenie: Pieka
Mail:
WWW: http://pieka.pl
---------------------------
Pobrano z Laboratorium Modulow PHP-Fusion PL
http://mods.php-f...

Edytowane przez Pieka dnia 25.10.2006 13:47:30
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
KonrI
Oki dzięki za pomoc. Nie zauważyłem MOD-a. Sorka za zaśmiecanie forum etc.
Pozdrawiam

A jednak się pomyliłem i myślałem , że to ten a jednak nie... jeśli "Pieka" mógłbyś podać link do pobrania byłbym bardzo wdzięczny ponieważ nie umieałem nigdzie tego znaleźć :Sad
Edytowane przez KonrI dnia 25.10.2006 13:14:06

Pieka
Mam nadzieje, ze nie bedziesz chcial abym Ci to instalowal, bo widze taka tendencje...

INF-Button Panel - Komercyjny - 16.44 Kb

Panel z buttonami, wyświetlający po zalogowaniu ilość kliknięć.

Licencja: GNU/GPL | Autor: | Wersja: v1.0
Data dodania: 08.10.05 | Pobrano: 1404

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qwertyuiop
masz tu na tacy Grin

http://mods.php-f...oad_id=343

//drugi raz to samo, ale mysle, ze sie przyda Grin
Edytowane przez qwertyuiop dnia 25.10.2006 13:59:37

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl