Zobacz temat
nie czyta strony w google
|
|
sk8s |
Dodany dnia 10.12.2006 20:36:33
|
Przedszkolak Postów: 24 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 17.11.2006 21:26 Złamana licencja |
Mam kolejny problem bo szukałem w szukajce ale znalazłem tylko jak zrobić zeby nie czytało mi tylko strony głównej tylko wszystkie a ja jeszcze mam taki problem że jak w pisuje w GOOGle np. wszystko o skateboardingu bo tak wpisałem w Głównych ustawieniach w słowach kluczowych a gdy wpisuje w google te słowa kluczowe to mija strona wogóle się nie wyświetla POMOCY!!! nawet jak wpisze adres mojej strony www.skate-style.x... to mi jej nie wyszukuje...
zapraszam www.skate.tv.pl sporty extremalne!
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 10.01.2025 18:30:46
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
marpar |
Dodany dnia 10.12.2006 20:41:19
|
Bywalec Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02 |
Spokojnie.. Poczekaj aż google ją zaindeksuje. Jest to bardzo skomplikowany proces i wielu mądrych ludzi miesiącami myśli jak podnieśc page rank swojej strony. Od tego czy Twoja strona wogóle zaistnieje zależy wiele czynników i tylko jednym mało znaczącym są słowa kluczowe. Liczy sie wiele innych rzeczy jak populrność Twojej strony i zawartość linków pozycjonujących. Mysle ze za około 2 miesiące mozszesz miec pr 1. Choc nie które strony na starcie otrzymyją już pr3. Radze poczytać o pozycjonowaniu stron pozdrawiam! |
|
Przejdź do forum: |