Zobacz temat
Kod php w stopce - blad, nie wykonuje skryptu
|
|
someone_23 |
Dodany dnia 10.12.2006 22:32:35
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 16.11.2006 00:24 |
Witam, probowalem zamiescic kod linkme.pl na mojej stronie http://zarabiaj.h... na dole strone tam gdzie teraz jest ten podluzny banner do linkme.pl ale po robie umieszczenia kodu w stopce, za pomoca panelu admina: na dole strony pojawia sie jedynie cos takiego: ", ""); ?> i nie wiem dlaczego tak jest, to samo sie dzieje jak chce ten kod wkleic do nowego panelu, po bezposrednim usmieszczeniu tego kodu (bez "<?", "?>") w pliku theme.php, poprawnie wyswietla linki, jak widac na dole strony na glownej sa to 2 boksy na pozostalych 5, prosze napiszcie co zrobic aby te boksy przemiescic na miesce tego bannera od linkme.pl z dolu strony i kolejne pytanie, gdzie "zaincludowac" kod od statystyk zawarty w pliku staty.php zeby wejscie na strone bylo liczone pojedynczo bo w tej chwili jest w tym samym miescu co ten od boksow z linkami i wejscie na kolejna podstrone system zaliczna jaka nowa odslone seriwsu a mi zalezy jedynie na stronie glownej. Pozdrawiam //Błędy dajemy w odpowiednich znacznikach, poprawiłem - jantom Edytowane przez jantom dnia 10.12.2006 23:02:57 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 01:30:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |