ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,281
Najnowszy użytkownik: protas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
14.12.2018 22:23:10
@kamildnb dziękujemy za miłe słowa

krystian1988
14.12.2018 22:22:33
hasztag support dziękujemy Smile

kamildnb
13.12.2018 22:13:26
Cholera niechcący skasowałem poprzedni post, ale powtórzę, wielki ukłon panie Pieka, khaman, krystian1988, bogdan i całej ekipie, którzy trzymają ten silnik przy życiu!

Pieka
13.12.2018 21:45:10
Miło czytać takie słowa, dziękujemy Smile

kamildnb
13.12.2018 20:18:32
I to mówię o wersji 7.02.xx, a nie o nowszych v8, cz v9, jak ktoś chcę, to potrafi zdziałać cuda Smile Ja nie jestem zawodowym programistą, ale przeczytałem całe forum zamiast książki do snu, opłaciło si

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Sponsoring WWW
Sponsorowane WWW
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Wstawianie kodu w panelu
adi
Oj oj przecież to podstawy
to jak artykuł
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a to jak dodatkowa strona
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Gdzie x to numer artykułu lub dodatkowej strony.
Edytowane przez adi dnia 12.06.2018 02:51:18
 
slaskimix.eu
Wścibski Gość
Dodany dnia 15.12.2018 06:37:42
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
Prinklap
Dzięki. A jeśli chciałbym dodać kilka artykułów (każdy w oddzielnym linku), tak żeby wyglądało to mniej więcej w taki sposób:

Nazwa Panelu
- Artykuł 1 (klikany link przenoszący mnie do artykułu)
- Artykuł 2 (klikany link przenoszący mnie do artykułu)

to wystarczy, że będę dodawał tag <br /> na końcu każdego z artykułów? Czyli:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Czy jest na to jakiś prostszy sposób?
 
adi
Witam z mojej skromnej wiedzy niema, i nawet w twoim kodzie masz błąd , zjadłeś 1 </a> ,ale napisz sobie ten kod tak
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i powielanie go nie sprawi ci kłopotu, zmienisz tylko numerki.
 
slaskimix.eu
Prinklap
Dzięki, teraz wszystko jest już dla mnie jasne.

Połączony z 22 czerwiec 2018 13:00:
Jakiego kodu powinienem użyć, aby dodać miniaturkę zdjęcia, które po kliknięciu otworzy ten sam obrazek, ale w pełnym rozmiarze?

Chodzi mi o miniaturkę jakiegoś zdjęcia dodanego w artykule, bądź podstronie.
Edytowane przez Prinklap dnia 22.06.2018 13:00:50
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl